Full Service contract
Permanente beschikbaarheid en een gegarandeerde langere levensduur 
Maandelijks een vast bedrag in plaats van onaangename verassingen: het Hako Full Service pakket garandeert maximale beschikbaarheid van machines en maakt uw onderhoudskosten betaalbaar. In het Full Service pakket zijn alle onderhoudswerkzaamheden, slijtdelen, kleinmateriaal, veiligheidstesten, uurloon en voorrijkosten inbegrepen. Daarbij wordt met Full Service een storing aan de machine onmiddelijk verholpen – inclusief reserve onderdelen! 

Een vervangende machine 
Wanneer een storing niet binnen 24 uur verholpen kan worden, kunnen wij u, in de regel, zo snel mogelijk een vervangende machine aanbieden.

Standaard Service contract

Slimme besparing – met onderhoud afhankelijk van de mate van gebruik 
Met een Standaard Service contract kunt u ervoor kiezen om bij veelvuldig gebruik van de machine ook het onderhoud meerdere malen per jaar te laten uitvoeren. Arbeidsloon, voorrijkosten en kleinmateriaal zijn bij de kosten voor dit contract inbegrepen.

Garantie
Tot 12 maanden extra garantie
Bij het afsluiten van een service contract biedt Hako u 2 jaar garantie op een nieuwe machine. Zelfs op gereviseerde machines kunnen wij , bij het afsluiten van een service contract de garantieperiode van 6 naar 12 maanden verlengen.

Fleetmanagement

Hako registreert al uw machines voor u en u ontvangt slechts één enkele afrekening
Het is mogelijk de kosten voor complete machineparken rationeler en overzichtelijker te registreren. Hako kan u als klant, per periode, een compleet overzicht leveren van de kosten per Hako machine op verschillende objecten, en zelfs gespecificeerd per opdrachtgever. U ontvangt voor alles samen, één enkele rekening voor alle kosten, met het oog op doorberekening.