Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako Belgium
Industrieweg 27
9420 Erpe-Mere
België
+3253802040
info@hako.be

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Algemeen
+3253802040

 

Op zoek naar een hogedrukreiniger professioneel gebruik?

Dan bent u bij Hako aan het juiste adres!

Op zoek naar een hogedrukreiniger professioneel? Bij Hako verkopen wij professionele hogedrukreinigers van ons eigen merk: Oertzen. De Oertzen hogedrukreiniger professioneel onderscheidt zich door een innovatief ontwerp en een robuuste constructie, die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en industrieën. Hogedrukreinigers zijn de ideale oplossing voor het snel en efficiënt verwijderen van vuil, vet en andere verontreinigingen op oppervlakken. Ons productportfolio biedt een breed scala aan industriële hogedrukreinigers professioneel en tegen concurrerende prijzen. Al onze producten worden vervaardigd en geassembleerd in Duitsland, onder hoge productienormen. Benieuwd naar ons assortiment? Neem dan contact met ons op.

Oertzen professionele hogedrukreinigers

Von Oertzen GmbH produceert al meer dan 70 jaar oerdegelijke hogedrukreinigers voor de industriële en zakelijke markt. Het bedrijf uit Ammersbek, nabij Hamburg, is in 2019 door Hako GmbH overgenomen en bouwt zelfstandig haar kwalitatief hoogstaande hogedrukreinigers. Achter Oertzen staat dan ook een groot team van hoogopgeleide technici. Ze zijn verspreid over het hele land en staan tot uw beschikking voor eventuele noodsituaties of voor regulier onderhoud. Dezelfde kwaliteit die u dus al van onze schrob- en veegmachines gewend bent, kunt u ook van onze hogedrukreinigers verwachten. Ook de hogedrukreiniger professioneel van Oertzen zijn namelijk Made in Germany en staan garant voor een lange levensduur.

Waarom een Hako hogedrukreiniger professioneel?

Reiniging van straten en straatmeubilair is de specialisatie van Hako. In deze traditie past het aanbieden van hogedrukreinigers uitstekend. Met de reinigers van Oertzen kunt u uren achter elkaar werken. De machines reinigen perfect en hebben een lange levensduur.

Robuust en krachtig

Het grootste onderscheidende punt van Oertzen is de robuustheid. Waar hogedrukreinigers van de concurrent ophouden bij 500 bar werkdruk – wat al behoorlijk veel is – gaat een Oertzen door tot 1.000 of zelfs 2.500 bar. Deze hoogste druk heeft het effect van een snijbrander en mag alleen toegepast worden door vakkundig geschoolde mensen.

Simpel en degelijk

De machines zijn eenvoudig in hun degelijkheid. Ze hebben een stalen frame en zijn voorzien van vier grote wielen, waardoor ze goed over ruw terrein verplaatst kunnen worden en tegen een stootje kunnen. Er hoeft niets gedemonteerd te worden tijdens het onderhoud; men kan overal direct bij. Daarnaast is zo min mogelijk gebruikgemaakt van elektronica. Want ‘elk knopje kan kapotgaan’. Op de Oertzen machines zit een startknop of een trekkoord en u kunt meteen aan de slag door het handvat in te knijpen. Bij de warmwatermachine kunt u vooraf nog wel de temperatuur instellen.

Tevens geniet u bij Hako van ons Hako 5-sterren voordeel. Klik hier om meer te lezen over dit voordeel.

Assortiment hogedrukreiniger professioneel

Hako heeft een breed assortiment hogedrukreiniger professioneel gebruik. Heet en koud water, elektrisch en mobiel: voor elke toepassing heeft Hako wel een goede oplossing.

Daarnaast zijn onze professionele hogedrukreinigers ook verkrijgbaar met verschillende opties en accessoires, zoals verstelbare spuitlansen en borstels, waardoor u de reiniger kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften. Bovendien bieden wij ook een assortiment aan van hogedrukwaterzuigers, die water opzuigen terwijl het vuil van het oppervlak wordt verwijderd, waardoor het schoonmaakproces nog efficiënter en milieuvriendelijker wordt.

Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar een professionele hogedrukreiniger. U kunt hiervoor contact met ons opnemen, maar uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Andelst, Gelderland.

Offerte aanvragen

Heeft u al een professionele hogedrukreiniger van Hako op het oog? Neem dan contact met ons op. Bij Hako bieden wij u tevens de mogelijkheid om een demonstratie op locatie te geven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.