Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako Belgium
Industrieweg 27
9420 Erpe-Mere
België
+3253802040
info@hako.be

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Algemeen
+3253802040

 

Reinigingstechniek door Hako

Reinigen zonder compromis

Vegen, vegen & stofzuigen, schrobben & drogen: Hako ontwikkelt reinigingstechnologie die voldoet aan de hoogste eisen in de professionele binnen- en buitenreiniging – door nieuwe normen te stellen op het gebied van ergonomie, bedieningscomfort, efficiëntie en toekomstgericht werken. Van hygiënische reinheid in kleine verkoopruimten tot vuilvrije hangars: bij Hako meten we prestaties in ‘vierkante meters per uur’ – en in ‘uw tevredenheidsniveau per toepassing’.

Vegen en vegen & stofzuigen: met Sweepmaster

Vuildeeltjes, stof en licht vuil betrouwbaar verwijderen: dat zijn de taken waar Hako’s machines uit de Sweepmaster productlijn voor gemaakt zijn. Van walk-behind veegmachines voor kleine oppervlakken tot ride-on zuigwagens met een reinigingscapaciteit tot 4.000 m² per uur.

Scrubmaster B260 R

Schrobben en drogen: met Scrubmaster

Of het nu gaat om walk-behind of ride-on machines: onze schrobzuigmachines en combi schrobzuigmachines van de productlijnen Scrubmaster en PowerBoss zorgen voor een superieure reiniging van zowel binnen- als buitenterreinen en voor een economisch efficiënte natreiniging – en leveren een reinigingsprestatie tot meer dan 15.000 m²/u.

Cleanserv SD432 SPEED

Poetsen met Cleanserv

Gemaakt voor professionele reinigingstaken binnenshuis: Cleanserv polijstmachines voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld voor zowel industriële als commerciële toepassingen. Van wendbare modellen voor het reinigen van kantoren en hotels tot compacte tapijtreinigingsmachines.

Cleanserv VL3-70

Borstel-, stof- & waterzuigers

Hako biedt een breed scala aan economisch efficiënte oplossingen voor professionele schoonmaak- en poetstaken binnenshuis. Voor veel toepassingen is een stofzuiger nog steeds de beste oplossing. Hako biedt geschikte nat- & droogzuigers voor elke reinigingsbehoefte: van een borstelstofzuiger voor perfect gereinigde tapijten tot efficiënte nat- & droogzuigers en krachtige industriële stofzuigers.

Van A als in "Alles schoon!" tot Z als in "Zero vuil"

Wij werken voortdurend aan de verdere ontwikkeling van onze machines om ervoor te zorgen dat wij bij Hako altijd het juiste antwoord hebben op alle wensen van onze klanten op het gebied van vegen, vegen & stofzuigen en schrobben & drogen – zowel nu als in de toekomst. Hako’s oplossingen op het gebied van reinigingstechnologie worden ideaal aangevuld met passende accessoires, uitgebreide diensten en een breed scala aan alternatieven.