Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako Belgium
Industrieweg 27
9420 Erpe-Mere
België
+3253802040
info@hako.be

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Algemeen
+3253802040

 

Reinigingstechniek door Hako

Reinigen zonder compromis

Of het nu gaat om vegen, stofzuigen, schrobben, poetsen, reinigen of drogen, Hako ontwikkelt reinigingstechnologie die voldoet aan de hoogste eisen voor professionele reiniging binnen en buiten. Daarbij stellen we nieuwe normen op het gebied van ergonomie, gebruiksvriendelijkheid, efficiëntie en toekomstgericht werken. Van hygiënisch reinigen in kleine verkoopruimtes tot vuilvrije hallen: bij Hako meten we prestaties in “vierkante meters per uur” – en in uw mate van tevredenheid per toepassing.

Komt u er niet helemaal uit?

Op zoek naar de perfecte schrobmachine voor uw bedrijfsruimte? Ontdek de ideale oplossing met onze Hako-schrobmachinecalculator! Of het nu gaat om een bedrijfshal, logistiek centrum, supermarkt of magazijn, wij bieden u een gepersonaliseerd advies via onze calculator:

Schrobben, zuigen en drogen met Scrubmaster

Onze schrobzuigmachines en combinatie schrobzuigmachines uit de Scrubmaster en PowerBoss productlijnen, of ze nu achter het stuur of achter het stuur zitten, zorgen voor een superieure reiniging van binnen- en buitenruimten en voor kosteneffectieve natte reiniging, met reinigingsprestaties tot 15.000 m²/u.

Vegen en (stof)zuigen met Sweepmaster

Efficiënte verwijdering van vuildeeltjes, stof en licht vuil: dat zijn de taken waarvoor de machines in de Sweepmaster-serie van Hako zijn ontworpen. Van loopveegmachines voor kleine oppervlakken tot zuigmachines met een reinigingscapaciteit tot 25.000 m² per uur.

Alles netjes met onze borstel-, stof- & waterzuigers

In veel gevallen blijft de stofzuiger de beste oplossing. Daarom heeft Hako een assortiment stof- en waterzuigers voor elke toepassing, van borstelzuigers voor het reinigen van diepe tapijten tot krachtige industriële stofzuigers en efficiënte stof- en waterzuigers.

Reinigingstechniek van Hako: oplossingen van A tot Z

Van Alles schoon tot Zero vuil!

We werken voortdurend aan de ontwikkeling van onze machines om ervoor te zorgen dat we bij Hako altijd het juiste antwoord hebben op alle eisen van onze klanten op het gebied van vegen, stofzuigen, wassen en drogen – nu en in de toekomst. De oplossingen van Hako op het gebied van reinigingstechnologie worden ideaal aangevuld met de juiste accessoires, uitgebreide services en een breed scala aan alternatieven. Benieuwd welke oplossingen we bieden voor uw branche? Klik hieronder op een van onze brancheoplossingen.

Interesse in één van onze reinigingsmachines? Wij horen het graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.