Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako Belgium
Industrieweg 27
9420 Erpe-Mere
België
+3253802040
info@hako.be

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Algemeen
+3253802040

 

Schoonmaak magazijnen, loodsen en distributiecentra

met Hako industriële reinigingsmachines

Het altijd schoon en netjes houden van opslag- en doorvoerruimtes is essentieel voor een gestroomlijnd logistiek proces. Gelukkig heeft Hako een breed aanbod schrob- en veegmachines die geschikt zijn voor het schoonmaken van magazijnen, loodsen en distributiecentra. De machines van Hako beschikken namelijk over de juiste capaciteit om grote oppervlakken effectief te reinigen. Daarnaast is een efficiënte integratie mogelijk in de drukke workflow van elk magazijn, omdat de wendbare en krachtige reinigingsmachines perfect aansluiten bij de wensen van de magazijn- en logistieke sector.

Welke Hako machine voor de schoonmaak van magazijnen?

Als het aankomt op de schoonmaak van een magazijn is er niet één passende oplossing voor iedere reinigingsklus. Gelukkig zijn er een aantal factoren waar u rekening mee kunt houden wanneer u op zoek gaat naar een reinigingsmachine voor uw magazijn, loods of productiehal.

Powerboss Nautilus magazijn schoonmaak schrobmachine

1. Bepaal het type reinigingsklus

Ten eerste kunt u overwegen of u een veegmachine of een schrobmachine nodig heeft. Heeft u bijvoorbeeld met name last van grof vuil, stof en fijnstof? Dan is een veegmachine waarschijnlijk de beste oplossing en kunt u de Hako Sweepmaster-lijn overwegen. Heeft u vooral te maken met vetvlekken of bandensporen? Dan sluit de Hako Scrubmaster-lijn beter aan bij u reinigingstaken. Niet zeker welke reinigingsmachine het effectiefst is tegen de vervuiling in uw magazijn? Neem dan eens contact met ons op. We helpen u graag verder!

Schoonmaak magazijn veegmachine Hako PowerBoss Armadillo

2. Bepaal de omvang van de reinigingsklus

Ook de reinigingsoppervlakte en de ruimte zijn bepalend voor het kiezen van de juiste reinigingsmachine voor de schoonmaak van het magazijn. Zo biedt Hako compacte en wendbare schrobmachines, die perfect zijn voor het werken in drukke magazijnen en in smalle gangen. Maar ook krachtige machines om enorme reinigingstaken in recordtijd uit te voeren met een oppervlakte rendement tot wel 25.000 m² per uur. Benieuwd naar onze machines? Klik dan op de button hieronder.

Header Hako Quick Connect systeem

3. Breid de machine eventueel uit met gespecialiseerde accessoires

Naast krachtige reinigingsmachines biedt Hako ook een breed scala aan accessoires voor schoonmaak van magazijnen en intralogistieke productiefaciliteiten. Zo beschikt Hako over de gepatenteerde Dust Stop borstelcovers die de productie van stof en fijnstof tot wel 99,5% garanderen. Ook is er de mogelijkheid om de Hako machines uit te breiden met het Quick-Connect systeem. Hierdoor kan gemakkelijk en snel worden afgewisseld tussen verschillende reinigingstools. Meer weten over het Quick-Connect systeem? Klik dan op de button hieronder.

Robuuste machines die het tempo bijhouden

Een magazijn schoonmaken kan een flinke klus zijn. Immers, overal waar goederen worden geproduceerd, opgeslagen of vervoerd, is vuil onvermijdelijk. Of het nu gaat om vuil van kartonafval, stof, vet of bandensporen van vorkheftrucks, Hako heeft dé machines in huis om de vervuiling efficiënt en gemakkelijk te verwijderen. Al onze machines kunnen worden gecombineerd met een grote verscheidenheid aan borstels en chemicaliën om zelfs het meest hardnekkige vuil te verwijderen. Bekijk hieronder een overzicht van de Hako machines die het meest geschikt zijn voor de schoonmaak van magazijnen, loodsen of productie- en distributiehallen.

Productoverzicht veeg- en schrobmachines schoonmaak magazijn

Scrubmaster B75 R

Scrubmaster B75 R

rendement tot 3.500 m² per uur

Hako Schrobmachines

Scrubmaster B120 R

rendement tot 5.800 m² per uur

Hako Scrubmaster B175 R voor schoonmaak magazijn en winkel

Scrubmaster B715 R

rendement tot 7.560 m² per uur

Hako Scrubmaster B260 R voor schoonmaak magazijn en winkel

Scrubmaster B260 R

rendement tot 8.600 m² per uur

Hako Scrubmaster B400 R efficiënte reiniging

Scrubmaster B400

rendement tot 14.000 m² per uur

Hako Powerboss Nautilus schrobmachine voor schoonmaak magazijn, loods en distributiecentra

Powerboss Nautilus

rendement tot 15.200 m² per uur

Hako Sweepmaster B800 R borstelmachine

Sweepmaster B800 R

rendement tot 6.600 m² per uur

Sweepmaster B900 R Hako veegmachine

Sweepmaster 900 R

rendement tot 7.200 m² per uur

Hako Sweepmaster B980 R borstelmachine

Sweepmaster 980 R

rendement tot 7.200 m² per uur

Sweepmaster B1200 RH Hako veegmachine borstelmachine

Sweepmaster 1200 RH

rendement tot 13.200 m² per uur

Sweepmaster B1500 RH borstelmachine

Sweepmaster 1500 RH

rendement tot 16.200 m² per uur

Powerboss Armadillo 9XR borstelmachine

Powerboss Armadillo 9XR

rendement tot 25.000 m² per uur

Hako Scrubmaster B75 i autonome reinigingsmachine in gebruik

Robot schoonmaak voor uw magazijn?

Uw magazijn, loods of distributiecentrum reinigen zonder dat u daar medewerkers voor hoeft in te zetten? Het kan nu met de Hako Scrubmaster B75 i! Deze volledige robot schrobmachine heeft namelijk de mogelijkheid om autonoom te reinigen. Wanneer deze schoonmaak robot eenmalig gekalibreerd is voor uw ruimte, kunt u de machine zelfstandig uw magazijn laten schoonmaken. De machine zal dan medewerkers en andere obstakels opmerken én omzeilen. Is een obstakel te ingewikkeld om te omzeilen? Dan stuurt de machine een bericht naar de gebruiker dat er assistentie nodig is om de reiniging voort te zetten. Alles weten over robot reiniging van Hako? Klik dan op de button hieronder.

Hako service monteur schrobmachines voor supermarkten

Gebruikte veegmachine voor uw magazijn?

Bij Hako zijn we niet alleen bezig met de reiniging van nu, maar kijken we ook naar de reiniging in de toekomst. Zo dragen we ons steentje bij aan duurzame initiatieven en zijn onze machines gebouwd om ontzettend lang mee te gaan. Is een machine toch echt aan het eind van de looptijd? Dan kan deze worden gerecycled. Onze machines bestaan namelijk voor een groot deel uit herbruikbare materialen. Daarnaast reviseren wij gebruikte veegmachines om ze een nieuw leven in te blazen. Op die manier kunt u kennismaken met de kwaliteit van Hako, zonder dat u daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Uiteraard zijn deze machines van top tot teen gecontroleerd en verkeren ze in uitstekende conditie. Zo is er altijd een machine beschikbaar voor de schoonmaak van uw magazijn, loods of productiehal.

Interesse in een schrobmachine voor uw supermarkt? Wij horen het graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.