Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako Belgium
Industrieweg 27
9420 Erpe-Mere
België
+3253802040
info@hako.be

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Algemeen
+3253802040

 

Financieringsmogelijkheden

Iedere situatie is uniek. Dat beseffen wij ons bij Hako maar al te goed. Om die reden bieden wij dieverse aanschafmogelijkheden voor een investering op maat. Bekijk hieronder de diverse financieringsmogelijkheden die wij bieden bij de aanschaf van een nieuwe reinigingsmachine.

Kopen - Gebruik van liquiditeits en afschrijvingsmogelijkheden

Kopen of niet kopen? In principe geldt dat iedereen die op lange termijn plant, in de eigen onderneming wil investeren en van fiscale afschijvingsmogelijkheden gebruik wil maken, koopt. Dit geldt vooral wanneer de machine vaker of per inzet langer gebruikt wordt.

Lease - Gebruik zonder kapitaalbinding en belasting die eigendomsafhankelijk is

Lease tast de liquiditeit niet aan en maakt daardoor een snelle reactie mogelijk op nieuwe marktontwikkelingen. Investeringen kunnen hierdoor onmiddelijk gerealiseerd worden en het verouderingsrisico wordt verminderd. Leasetermijnen zijn een duidelijke plannings- en kostenbasis en daardoor een zekere calculatiebasis. Daar de opbrengst op grond van de inzet doorgaans hoger is dan de leasetermijn, wordt de machine gefinancierd door de door haar gerealiseerde opbrengst. Hako beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van lease, laat u gerust door ons adviseren!

Operationele lease - Nog minder investeringsrisico, teruggave recht reeds na 12 maanden

Hako operationele lease is een optimaal op de dienstverlener afgestemde aanschafmogelijkheid. Bij operationele lease worde een leasecontract van minimaal 36 maanden afgesloten met de mogelijkheid reeds na 12 maanden het contract op te zeggen, mits de opdracht niet worden verlengd.

Huur - Overcapaciteit vermijden, voldoen aan pieken in de behoeften

Wie minder planningszekerheid heeft en niet veel kapitaal wil investeren of plotseling extra opdrachten zoals bijvoorbeeld een bouwoplevering moet uitvoeren, heeft bij Hako interessante financieringsalternatieven. Zo kan een machine al voor een paar dagen worden gehuurd. Overigens kunt u zo ook de machine grondig testen om tot een juiste beslissing te komen.

Huurkoop - Huren en ook het eigendom van de machine verkrijgen

Wie niet alleen wil huren maar ook het eigendom van het object wil verkrijgen, heeft de mogelijkheid tot huurkoop. Met de betaling van de laatste huurkooptermijn gaat ook de juridische eigendom op de klant over. Dit kan interessant zijn wanneer u “uw machine” blijvend wilt gebruiken en in eigendom verkrijgen, maar niet het volle bedrag in één keer wilt investeren.

Seizoenshuur - Voertuigen voor zomer- en winterdienst voor berekenbare huurkosten

Voor gemeenten, steden en dorpen bieden wij een interessant financieringsalternatief voor de technische uitrusting voor bouwterreinen, de Hako Seizoenshuur. Van 1 november tot 31 maart huurt u voor een aantrekkelijk maandelijks vast bedrag een voertuig voor de winterdienst. In het voorjaar wordt dit voertuig omgebouwd voor de zomerdienst en loopt de huur verder.