Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako Belgium
Industrieweg 27
9420 Erpe-Mere
België
+3253802040
info@hako.be

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Algemeen
+3253802040

 

Gebruikte veegmachines

De beste gebruikte machines koopt u bij de leverancier

Bent u op zoek naar tweedehands of gebruikte veegmachines voor professionele binnen- en buitenreiniging? Hako ontwikkelt innovatieve reinigingstechnologieën en draagt er zorg voor dat alle machines met de hand worden onderhouden door onze specialisten. Hierdoor gaan onze machines zeer lang mee en kunnen wij kwalitatief hoogstaande tweedehands of gebruikte veegmachines aanbieden tegen een zachtere prijs. Of u nu kleine of grote gebruikte veegmachines zoekt, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Benieuwd naar ons actuele assortiment gebruikte veegmachines? Neem dan contact op met onze verkopers en zij vertellen u graag alles wat u moet weten. Hieronder vindt u alvast een overzicht van onze beschikbare veegmachines. Kies vandaag nog voor de beste reinigingsoplossing van Hako!

Productoverzicht Hako Sweepmaster veegmachines

Hako Sweepmaster B500 veegmachine

Sweepmaster B500

Hako Sweepmaster M600

Sweepmaster M600

Hako Sweepmaster M650 borstelmachine

Sweepmaster 650

Hako Sweepmaster B980 R borstelmachine

Sweepmaster 980 R

Sweepmaster B1200 RH Hako veegmachine borstelmachine

Sweepmaster 1200 RH

Sweepmaster 800 Hako veegmachine

Sweepmaster 800

Hako Sweepmaster B800 R borstelmachine

Sweepmaster B800 R

Sweepmaster B900 R Hako veegmachine

Sweepmaster 900 R

Sweepmaster B1500 RH borstelmachine

Sweepmaster 1500 RH

PowerBoss Armadillo 9XR industriële veegmachine

Powerboss Armadillo 9XR

De voordelen van een gebruikte veegmachine

Gebruikte veegmachines zijn een slimme keuze voor bedrijven die hun vloeren regelmatig moeten vegen, maar niet het budget hebben voor een nieuwe veegmachine. Het kopen van tweedehands veegmachines biedt verschillende voordelen, waaronder kostenbesparingen en duurzaamheid.

Kostenbesparing met een gebruikte veegmachine

Het belangrijkste voordeel van het kopen van gebruikte veegmachines is natuurlijk de kostenbesparing. Tweedehands machines zijn aanzienlijk goedkoper dan nieuwe veegmachines, wat vooral handig kan zijn voor bedrijven die een beperkt budget hebben voor hun schoonmaakapparatuur. Bovendien zijn gebruikte veegmachines van Hako vaak net zo effectief als nieuwe machines, waardoor je niet hoeft in te leveren op kwaliteit.

Hako tweedehands gebruikte veegmachine Sweepmaster 980 R
Sweepmaster M600

Een duurzame keuze

Een ander voordeel van het kopen van gebruikte machines is dat het een duurzame keuze is. Door tweedehands machines te kopen, draagt u bij aan de circulaire economie en vermindert u de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd. De machines van Hako zijn van Duitse kwaliteit en worden geproduceerd om een leven lang mee te gaan.

Hoe kiest u de juiste gebruikte veegmachine?

Als u een gebruikte veegmachine wilt kopen, zijn er een aantal belangrijke factoren om rekening mee te houden. Hieronder vindt u een aantal tips die helpen bij het kiezen van de juiste veegmachine voor uw bedrijf.

Gebruiksfrequentie

Overweeg hoe vaak u de machine gaat gebruiken. Hiermee kunt u bepalen of u het beste een nieuwe of gebruikte machine kunt aanschaffen. Als u de machine dagelijks gaat gebruiken, kunt u overwegen om een nieuwe machine te kopen.

Grootte van de ruimte

Het is belangrijk om de grootte van de ruimte te overwegen die u wilt schoonmaken. Als u een grote ruimte wilt schoonvegen, hebt u uiteraard een machine nodig met grotere veegbreedte en opvangreservoir.

Type vloer

Ook is het verstandig om na te denken over het type vloer dat u wilt schoonmaken. Sommige veegmachines zijn beter geschikt om alleen binnen of juist ook buiten te vegen. Dit helpt u niet alleen om de juiste veegmachine te kiezen, maar ook de juiste borstels en accessoires voor uw machine.

Type vuil en stof

Tenslotte is het handig om na te denken over het type vuil dat u wilt vegen. Gaat het om grof vuil of heeft u ook te maken met kleine stofdeeltjes en fijnstof? In dat geval kunt u ook de Hako Dust Stop toevoeging overwegen.

3 tips voor effectief gebruik van uw gebruikte veegmachine

Als u een gebruikte machine heeft gekocht, is het belangrijk om deze op de juiste manier te gebruiken om ervoor te zorgen dat deze zo lang mogelijk meegaat en optimaal presteert. Hieronder vindt u daarom 3 tips die u helpen bij het effectief gebruiken van uw veegmachine.

1. Lees de handleiding voor het eerste gebruik

Het klikt misschien logisch, maar voordat u de veegmachine gebruikt, is het belangrijk om de handleiding te lezen. Hierin vindt u belangrijke informatie over het gebruik van de machine, onderhoud en veiligheidsmaatregelen. Uiteraard geven wij ook een uitgebreide instructie bij het afleveren van uw machine.

2. Kies de juiste borstels voor uw veegmachine

Het is belangrijk om de juiste borstels te gebruiken voor de vloer die u wilt schoonmaken. Gebruik bijvoorbeeld zachte borstels voor kwetsbare vloeren en harde borstels voor hardnekkig vuil. Onze adviseur helpen u graag de juiste keuze te maken.

3. Maak de machine regelmatig schoon

Om ervoor te zorgen dat de machine optimaal blijft presteren, is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken. Verwijder bijvoorbeeld vuil en stof uit de filters en maak de borstels schoon.

Ook een gebruikte veegmachine kopen?

Overweegt u een gebruikte veegmachine kopen? Neem dan contact met ons op. We nemen u graag mee door ons actuele aanbod tweedehands veegmachines.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.