Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako Belgium
Industrieweg 27
9420 Erpe-Mere
België
+3253802040
info@hako.be

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Algemeen
+3253802040

 

Hako Dust Stop

Voor minder opstuivend stof tijdens het vegen

De Hako Dust Stop is een innovatieve zijborstelcover die de ontwikkeling van stof en fijnstof tijdens het vegen met meer dan 90% vermindert in vergelijking met conventionele zijborstels. Deze intelligente innovatie won op de CMS 2019 in Berlijn zelfs de Purus Innovation Award in de categorie Equipment!

De nieuwe Dust Stop zijborstelcover

Bij het vegen van sterk vervuilde en stoffige vloeren is het bijna onmogelijk om stofontwikkeling te vermijden. Gelukkig maakt de Dust Stop het mogelijk om stofontwikkeling sterk te reduceren. De innovatie treedt namelijk precies daar in werking waar stof ontstaat: bij de zijborstels van de veegmachines. De Dust Stop zijborstelcover voorkomt dat stof opstijgt, waardoor er meer dan 90% minder stof en fijnstof ontwikkelt in vergelijking met conventionele zijborstels. Deze innovatie leidt hierdoor tot meer arbeidsveiligheid doordat er minder fijnstof wordt ingeademd door de gebruiker. Daarnaast verbetert de Dust Stop de economische efficiëntie en zorgt deze voor minder stofverplaatsing op goederen en machines. De innovatie heeft daarom ook niet voor niets de jury van de Purus Innovation Award 2019 overtuigd!

De voordelen van Dust Stop

  • Door het reduceren van opstuivend stof, wordt ongehinderd vegen dicht bij muren mogelijk.
  • Er worden geen voorwerpen beschadigd en er blijven geen sporen achter op de vloer.
  • De borstelcover maakt het mogelijk om stiller te werken.
  • Eenvoudig te installeren en gemakkelijk te vervangen, ook op reeds geleverde machines.
  • Geen stofafzuiging of technische installatie nodig.

Hako Dust Stop toepassingen

De Hako Dust Stop is geschikt voor gebruik met de Hako Scrubmaster schrob-zuigmachines B175 R, B260 R en B400 R uitgerust met een pre-sweep/zuig unit en alle Hako Sweepmaster veeg-zuigmachines, met uitzondering van de Sweepmaster B500 en M600.