Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako Belgium
Industrieweg 27
9420 Erpe-Mere
België
+3253802040
info@hako.be

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Algemeen
+3253802040

 

Klantenservice

Altijd beschikbaar, altijd veilig. Bij Hako telt niet het aantal klanten, maar juist hun tevredenheid.

Naast onze producten van eersteklas kwaliteit en betrouwbaarheid, perfecte ergonomie, optimale efficiëntie en lange levensduur, zorgt vooral onze Hako Top-Service voor tevreden klanten. Zij biedt u een uitgebreid verkoop- en servicenetwerk. In heel Europa zijn 650 servicemonteurs, met GPS-gestuurde planning, dagelijks voor u beschikbaar. Een ander voordeel van de Hako Top-Service is de snelle beschikbaarheid van onderdelen, in geval van nood worden deze ook ’s nachts geleverd.

Onderdelen

In heel Europa zijn er zo’n 650 servicemonteurs van Hako met GPS-gestuurde planning, dagelijks voor u beschikbaar. Dat betekent; snel ter plaatse, dicht in de buurt, korte rijtijden en dus gereduceerde kosten. Natuurlijk zijn al onze servicewagens voorzien van alle gangbare onderdelen voor reinigingsmachines.

De centrale Hako magazijnen in Bad Oldesloe en Walterhausen hebben meer dan 98,6% originele Hako onderdelen op voorraad zodat een optimaal respons is gewaarborgd. Deze uitgekiende logistiek levert onderdelen direct in de servicewagen, in geval van nood zelfs ’s nachts.

Service

Vanwege ons grote klantenbestand is er altijd wel een servicemonteur bij u in de buurt en hij kan dan ook snel ter plekke zijn. Het telefoonnummer van onze Technische Dienst is 053802040.

– Servicemonteurs door heel Nederland
– Korte rij-afstand
– Korte responstijden
– Reparaties meestal ter plekke
– Zo min mogelijk transporteren van uw machine
– Competente werkplaats voor groot onderhoud of reparaties
– Lage werkplaatskosten
– Onze monteurs worden ’s nachts van onderdelen voorzien
– Maximale beschikbaarheid van onderdelen