Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako Belgium
Industrieweg 27
9420 Erpe-Mere
België
+3253802040
info@hako.be

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Algemeen
+3253802040

 

Schoonmaak van winkels en supermarkten

Een schone winkelervaring voor iedereen

Schrobmachines zijn tegenwoordig niet meer winkel en supermarkten weg te denken. Iedere dag worden winkels bezocht door een grote hoeveelheid klanten die de nodige vervuiling mee naar binnen kunnen lopen. Daarnaast zit een ongelukje met (voedsel)producten soms in een klein hoekje. Schoonmaak van winkels en supermarkten is daarom geen overbodige luxe.

Om te zorgen dat uw winkel of supermarkt er toch altijd uitstekend uit blijft zien, biedt Hako een breed scala reinigingsoplossingen voor retail en detailhandel. Van oerdegelijke schrob-zuigmachines tot uiterst efficiënte reinigingsmiddelen. Hako heeft dé oplossing om de vloeren van uw winkel of supermarkt in perfecte conditie te houden voor uw klanten.

Al onze machines zijn uiterst effectief en intuïtief te besturen. Daarnaast haal je met Hako een stukje robuuste Duitse techniek in huis. Geproduceerd om lang mee te gaan. Benieuwd welke schrobmachine geschikt is voor uw winkel supermarkt? Lees dan hieronder verder of neem contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder!

 

Welke Hako machine voor de schoonmaak van winkels en supermarkten?

Op zoek naar een machine voor de schoonmaak in uw winkel of supermarkt? Dan komt u waarschijnlijk uit bij een achterloop schrob-zuigmachine. De meeste retailers maken namelijk gebruik van deze schrobmachines. De gebruiker bestuurt dit type schrobmachine door achter de machine aan te lopen. Is uw winkel groter dan de gemiddelde supermarkt? Dan kunt u uiteraard ook kiezen voor een – vaak grotere – opzitschrobmachine.

Naast een achterloop- of opzitschrobmachine, kunt u een passende machine ook uitkiezen op basis van de omvang van uw ruimte en het te reinigen oppervlak. Zo reinigt u met de compacte Scrub Pro Mob al een oppervlakte van 1.200 m² per uur. Heeft u een wat grotere winkel? Dan is wellicht de Scrubmaster B90 een betere keuze met een oppervlakterendement tot wel 4.200 m² per uur. Benieuwd welke opties we te bieden hebben? Bekijk dan onze assortiment hieronder:

Hako Scrub Pro Mop product

Scrub Pro Mop

Oppervlakterendement tot 1.200 m² reiniging per uur

Scrubmaster B8 kleine schrobmachine

Scrubmaster B/E8

Oppervlakterendement tot 1.320 m² reiniging per uur

Hako Scrubmaster B12 product

Scrubmaster B12

Oppervlakterendement tot 1.500 m² reiniging per uur

Hako Scrubmaster B25 grijs

Schrubmaster B25

Oppervlakterendement tot 1.700 m² reiniging per uur

Scrubmaster B30

Scrubmaster B30

Oppervlakterendement tot 1.900 m² reiniging per uur

Scrubmaster B45

Scrubmaster B45

Oppervlakterendement tot 2.900 m² reiniging per uur

Scrubmaster b70

Scrubmaster B70

Oppervlakterendement tot 4.200 m² reiniging per uur

Scrubmaster B90 en B120

Scrubmaster B90

Oppervlakterendement tot 4.200 m² reiniging per uur

Hako Scrubmaster B75 i autonome reinigingsmachine in gebruik

Dé schoonmaak robot voor winkels

Uw winkel schoonmaken zonder dat u daar medewerkers voor hoeft in te zetten? Het kan nu met de Hako Scrubmaster B75 i! Deze volledige elektrische schrobmachine heeft namelijk de mogelijkheid om autonoom te reinigen. Wanneer de schrobmachine eenmalig gekalibreerd is voor uw ruimte, kunt u de machine zelfstandig uw winkel of supermarkt laten reinigen. De machine zal dan medewerkers, bezoekers en andere obstakels opmerken én omzeilen. Is een obstakel te groot om te omzeilen? Dan stuurt de machine een bericht naar de gebruiker dat er assistentie nodig is om de reiniging voort te zetten. Alles weten over de robot schrobmachine van Hako? Klik dan op de button hieronder.

Hako service monteur schrobmachines voor supermarkten

Een gebruikte schrobmachine voor uw winkel?

Bij Hako zijn we niet alleen bezig met de reiniging van nu, maar kijken we ook naar de reiniging in de toekomst. Zo dragen we ons steentje bij aan duurzame initiatieven en zijn onze machines gebouwd om ontzettend lang mee te gaan. Is een machine toch echt aan het eind van de looptijd? Dan kan deze worden gerecycled. Onze machines bestaan namelijk voor een groot deel uit herbruikbare materialen. Daarnaast reviseren wij gebruikte schrobmachines om ze een nieuw leven in te blazen. Op die manier kunt u kennismaken met de kwaliteit van Hako, zonder dat u daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Uiteraard zijn deze machines van top tot teen gecontroleerd en verkeren ze in uitstekende conditie. Zo is er altijd een machine beschikbaar voor de schoonmaak van uw winkel of supermarkt.

Interesse in een schrobmachine voor uw supermarkt? Wij horen het graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.