Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako Belgium
Industrieweg 27
9420 Erpe-Mere
België
+3253802040
info@hako.be

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Algemeen
+3253802040

 

Bent u op zoek naar een veegmachine voor buiten? Dan bent u bij Hako aan het juiste adres!

Machines voor vegen & veeg-zuigen

Een Hako veegmachine buiten aanschaffen is een investering voor de langere termijn. Voor elke situatie buiten zijn er verschillende veegmachineoplossingen beschikbaar. Hako biedt verschillende veegmachines voor buiten aan. Denk aan veegmachines voor het reinigen van voetgangerszones, fietspaden, straten en pleinen: voor elke ondergrond buiten hebben wij een passende oplossing. Bekijk ons uitgebreide assortiment veegmachines voor buiten alvast op onze website. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Andelst (Gld).

Borstelmachine

Achterloop veegmachines & veeg-zuigmachines

Compact en wendbaar

De veegmachines & veeg-zuigmachines uit onze Sweepmaster productlijn vegen vuildeeltjes, stof en licht vuil betrouwbaar op. Met reinigingsprestaties tot meer dan 3.000 m²/u zijn ze ideaal voor gebruik in werkplaatsen, productiehallen en magazijnen of voor het uitvoeren van lichte reinigingswerkzaamheden buitenshuis. Zowel de grote vuilcontainerinhoud als de effectieve filtersystemen van de veegmachines zorgen voor een efficiënte reiniging.

Sweepmaster

Opzit veegmachines & veeg-zuigmachines

Efficiënt & Flexibel

De veegmachines en veeg-zuigmachines uit de Sweepmaster productlijn van Hako zorgen voor efficiënte industriële reiniging met hoge prestaties. De compacte en wendbare machines hebben een reinigingscapaciteit tot meer dan 16.000 m²/u. Voor elke toepassing hebben wij de juiste oplossing: of het nu gaat om het reinigen van magazijnen en productiehallen of verharde buitenterreinen: onze Sweepmaster modellen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van reiniging.

Waarom kiezen voor een veegmachine voor buiten van Hako?

Wanneer u op zoek bent naar een veegmachine voor buiten, kom dan eens langs bij Hako. Bij ons bent u ervan gegarandeerd dat u een goede lange termijn investering doet Professionals vertrouwen al meer dan 60 jaar op veegmachines voor buiten van Hako en profiteren van een breed scala aan prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid van Hako machines. Hier vindt u meer informatie over alle reinigingstechnieken van Hako. Dankzij Hako’s 5-sterrenvoordeel kunt u er van op aan dat u een goede investering doet. Maar wat houdt Hako’s 5-sterrenvoordeel precies in?

Borstelmachine

1. Gegarandeerd een werkende veegmachine voor buiten

Hako heeft 12 technici in dienst die dag in, dag uit service bij u op locatie verlenen. Zo zorgen wij voor de beste bedrijfszekerheid en dit houdt voor u in dat de Hako-veegmachine altijd goed werkend is.

Hako borstelmachine gang

2. Wij garanderen een lange levensduur

Alle veegmachines voor buiten van Hako worden gefabriceerd vanuit de filosofie, lange levensduur, optimale bedrijfszekerheid en lage operationele kosten. De kwaliteit is perfect: onze veegwagens zijn ‘Made in Germany’.

Sweepmaster 900 R

3. Wij beschermen zoveel mogelijk het milieu

Bij Hako besteden wij in het bijzonder aandacht aan het milieu. Onze machines zijn zo gemaakt dat waterverbruik, stof- en uitlaatemissies verminderd worden en maken wij gebruik van antibacteriële opslagtanks. Ook vinden wij het belangrijk om te werken met chemie arme- of vrije reiniging. Daarnaast reviseren wij gebruikte machines en recyclen wij zoveel mogelijk onderdelen.

Sweepmaster B800 R

4. Verzekerd van een betrouwbare service en garantie

Schaft u een veegmachine voor buiten aan van Hako, dan verzekeren wij u van betrouwbare service en garantie. Zo worden al onze technici continue bijgeschoold en zijn onze veegmachines gecertificeerd.

Sweepmaster B500

5. Verschillende koop- of huuropties

Bij Hako kunt u veegmachines voor buiten kopen, leasen of huren. Aan de hand van deze verschillende opties wordt er voor iedereen een passende oplossing gevonden.

Op zoek naar een veegmachine voor buiten? Bekijk ons assortiment

Binnen ons assortiment veegmachines voor buiten hebben wij mogelijkheden die passen bij verschillende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan veegwagens welke geschikt zijn voor het reinigen van straten, pleinen of fietspaden. Wij kijken dan ook graag met u mee naar welke veegmachine voor buiten het beste bij uw toepassing past. Wij bieden zowel achterloop veegmachines als opzit veegmachines aan. Ook bieden wij speciale veegmachines aan voor het verwijderen van onkruid. Meer lezen daarover? Klik hier. Bent u benieuwd naar welke veegmachines voor buiten Hako aanbiedt? Bekijk hier ons volledige productoverzicht. Bij Hako bieden wij tevens de mogelijkheid om u een demonstratie op locatie te geven. Vraag ons naar de mogelijkheden of kijk hier voor al onze veegwagens.

Achterloop veegmachines & veeg-zuigmachines

Hako Sweepmaster M600 veegmachine

Sweepmaster M600

Heeft een oppervlakterendement tot 2.300 m² reiniging per uur

Sweepmaster B500

Sweepmaster B500

Heeft een oppervlakterendement tot 2.400 m² reiniging per uur

Hako Sweepmaster M650 borstelmachine

Sweeepmaster 650

Oppervlakterendement tot 3.525² reiniging per uur

Sweepmaster 800 Hako veegmachine

Sweepmaster 800

Oppervlakterendement tot 3.400 m² reiniging per uur

Opzit veegmachines & veeg-zuigmachines

Hako Sweepmaster B800 R borstelmachine

Sweepmaster B800R

Oppervlakterendement tot 6.660 m² reiniging per uur

Sweepmaster B900 R Hako veegmachine

Sweepmaster 900R

Oppervlakterendement tot 7.200 m² reiniging per uur

Hako Sweepmaster B980 R borstelmachine

Sweepmaster 980R

Oppervlakterendement tot 7.200 m² reiniging per uur

Sweepmaster B1200 RH Hako veegmachine borstelmachine

Sweepmaster 1200RH

Oppervlakterendement tot 13.200 m² reiniging per uur

Sweepmaster B1500 RH borstelmachine

Sweepmaster 1500RH

Oppervlakterendement tot 16.200 m² reiniging per uur

PowerBoss Armadillo 9XR industriële veegmachine

Powerboss Armadillo 9XR

Oppervlakterendement tot 25.000 m² reiniging per uur