Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako Belgium
Industrieweg 27
9420 Erpe-Mere
België
+3253802040
info@hako.be

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Algemeen
+3253802040

 

Straatveegmachines

Multifunctionele straatveegmachines voor iedere klus

Op zoek naar een straatveegmachine? Dan bent u bij Hako aan het juiste adres. De straatveegmachines van Hako bieden namelijk krachtige en veelzijdige oplossingen voor de zorg die de stad vraagt. Van het vegen van alle soorten vloeren en trottoirs, tot het opzuigen van afval, het reinigen van vloeistoffen op wegen, het verwijderen van onkruid in groenvoorzieningen en zelfs gespecialiseerde winterdiensten. Welk seizoen het ook is, Hako reinigingsmachines zijn voorbereid om de reinigingstaken van elk seizoen te vervullen en bieden superieure resultaten en veelzijdige oplossingen. Uitgerust met een breed scala aan accessoires, bieden ze veelzijdigheid die zorgt voor een grote economische efficiëntie en een verlaging van de investeringskosten in straatveegmachines.

Altijd de juiste straatveegmachine

Omdat we bij Hako over een ruim aanbod veelzijdige straatveegmachines beschikken, is er altijd een oplossing beschikbaar voor uw reinigingstaak. Zo beschikt Hako over zowel elektrische veegmachines als veegmachines met benzinemotor. Van de Citymaster veegmachines en werktuigdragers, tot de Multicar multifunctionele smalspoorvoertuigen en werktuigdragers. Alle machines zijn universeel uit te breiden met een breed scala reinigingstools. Benieuwd welke straatveegmachines we allemaal aanbieden, bekijk dan het productoverzicht hieronder. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing.

Citymaster: werktuigdragers en veegmachines met knikbesturing en vierwielbesturing

Ongeacht het seizoen, de toepassing of de ondergrond, of de omstandigheden nu voortdurend veranderen of dat u rekening moet houden met specifieke regionale omstandigheden: de machines van ons Citymaster-programma beheersen elke taak efficiënt. En ze zijn uiterst flexibel. Want naast het uitvoeren van professionele veegwerkzaamheden kunnen ze worden omgebouwd en uitgerust met een breed scala aan verschillende aanbouwdelen en op het chassis gemonteerde uitrusting voor elk soort seizoenstoepassing

Multicar: multifunctionele smalspoorvoertuigen

Er zijn twee basismodellen beschikbaar om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van comfort, veiligheid, robuustheid en efficiëntie: van compact en wendbaar tot uiterst krachtig en professioneel en uitgerust met onze unieke Hydrostat-ABS, ESC en onafhankelijke ophanging aan de vooras. Dankzij de interfaces die geschikt zijn voor universeel gebruik, kan de Multicar gemakkelijk worden aangepast voor elke toepassing.

Tweedehands straatveegmachine

Bij Hako zijn we niet alleen bezig met de reiniging van nu, maar kijken we ook naar de reiniging in de toekomst. Zo dragen we ons steentje bij aan duurzame initiatieven en zijn onze machines gebouwd om ontzettend lang mee te gaan. Is een machine toch echt aan het eind van de looptijd? Dan kan deze worden gerecycled. Onze machines bestaan namelijk voor een groot deel uit herbruikbare materialen. Daarnaast reviseren wij gebruikte straatveegmachines om ze een nieuw leven in te blazen. Op die manier kunt u kennismaken met de kwaliteit van Hako, zonder dat u daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Uiteraard zijn deze machines van top tot teen gecontroleerd en verkeren ze in uitstekende conditie. Zo is er altijd een straatveegmachine beschikbaar voor de schoonmaak van uw gemeente.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.