Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako Belgium
Industrieweg 27
9420 Erpe-Mere
België
+3253802040
info@hako.be

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Algemeen
+3253802040

 

Bent u op zoek naar een kleine schrobmachine?

Kleine machines voor schrobben & zuigen

Je warehouse, kantoor, garage, winkel of welke ruimte dan ook schrob je niet met de hand. Met een kleine schrobmachine wordt het allemaal veel sneller schoon. Stop met zoeken wanneer u op zoek bent naar een kleine schrobmachine. Hako heeft namelijk een groot assortiment aan kleine schrobmachines. Wij hebben voor elk vloertype en voor elke toepassing een kleine schrobmachine in ons assortiment.

Kleine schrobmachines van Hako zijn ideaal voor het comfortabel, makkelijk en milieuvriendelijk schoonmaken van kleinere ruimtes met veel obstakels. Denk bijvoorbeeld aan een winkel, een kantoor of een klaslokaal. Het voordeel van een kleine achterloop schrobmachine is dat deze machines erg zorgvuldig zijn. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar een kleine schrobmachine. Op onze website bekijkt u ons uitgebreide assortiment. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Andelst (Gld).

Hako kleine schrobmachines

Wanneer u een kleine schrobmachine wilt kopen, kunt u bij Hako goed terecht. Wij bieden kleine schrobmachines aan voor diverse toepassingen. Onze adviseurs kijken graag samen met u naar welke kleine schrobmachine het beste past bij uw specifieke situatie. Daarnaast hebben wij ook diverse schrobzuigmachines, veegmachines en veegzuigmachines. Samen met u bekijken wij waar u precies naar op zoek bent en adviseren wij u graag over de beste keuze. Wilt u al onze schrobzuigmachines bekijken? Klik dan hier.

Bekijk hier ons volledige productoverzicht

Hako Scrub Pro Mop transparante achtergrond gedraaid

Scrub pro mop

Oppervlakterendement tot 1.200 m² reiniging per uur

Hako Scrubmaster B5 met transparante achtergrond

Scrubmaster B5

Oppervlakterendement tot 900 m² reiniging per uur

Scrubmaster B8 kleine schrobmachine

Scrubmaster B/E8

Oppervlakterendement tot 1.320 m² reiniging per uur

Hako Scrubmaster B12 product

Scrubmaster B12

Oppervlakterendement tot 1.500 m² reiniging per uur

Hako Scrubmaster B25 grijs

Scrubmaster B25

Oppervlakterendement tot 1.500 m² reiniging per uur

Scrubmaster B30

Oppervlakterendement tot 1.900 m² reiniging per uur

Scrubmaster B45

Oppervlakterendement tot 2.900  m² reiniging per uur

Scrubmaster b70

Scrubmaster B70

Oppervlakterendement tot 4.200  m² reiniging per uur

Waarom kiezen voor een kleine schrobmachine van Hako?

Schoonmaakster in museum met de Scrubmaster B5 (video thumbnail)

Meer dan 60 jaar ervaring

Al meer dan 60 jaar vertrouwen professionals op de kleine schrobmachines van Hako. Al onze kleine schrobmachines voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard, ze zijn namelijk allemaal Made in Germany. Door de robuuste Duitse techniek hebben onze machines een lange levensduur. Hierdoor bent u jarenlang verzekerd van uw reinigingsoplossing.

Scrubmaster B30 kleine schrobmachine

Continue beschikbaarheid

Daarnaast garandeert Hako dat uw machine altijd werkzaam is. Zo niet? Dan komt één van onze 650 service monteurs direct bij u langs op locatie om de machine te maken, en dat door heel Europa. U bent bij ons gegarandeerd van een betrouwbare service en garantie.

Hako duurzaamheid achtergrond

Duurzaam

Ook zijn kleine schrobmachines vaak niet erg milieuvriendelijk. Bij Hako hebben wij ervoor gezorgd dat onze machines dit wél zijn. Wij kijken bijvoorbeeld naar reducering van het watergebruik, van emissie van stof en van uitlaatgas. Daarnaast reviseren wij gebruikte machines en recyclen wij onderdelen waar mogelijk.

Financieringsmogelijkheden

Tot slot zijn er bij ons verschillende financieringsmogelijkheden. Bij Hako kunt u machines kopen, leasen of huren. Aan de hand van deze verschillende opties wordt er voor iedereen een passende oplossing gevonden.

Ook zo'n efficiënte kleine schrobmachine?

Bent u benieuwd naar de werking van een bepaalde kleine schrobmachine? Bij Hako bieden wij u de mogelijkheid om een demonstratie op locatie te geven. Interesse in zo’n gratis demonstratie? Of wilt u meer informatie over Hako of onze producten? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.