Machinegegevens tot in detail
Het Fleet-Report geeft u gedetailleerde informatie van alle Hako machines in uw vloot. Door middel van het nieuwe webportaal bespaart u op een tijdrovende opbouw en het onderhoud van een eigen databank voor uw machines. Informatie betreffende onderhoudsintervallen en financiële aspecten staan, via internet, op ieder moment tot uw beschikking en worden automatisch door Hako geactualiseerd en opgeslagen. Dankzij de duidelijk opgeslagen presentatie en intuïtieve gebruikersinterface worden u en uw medewerkers tijd en directe inspanning bespaard eenvoudig en gemakkelijk, zonder training.

Uw voordelen
•  Alle machines, contractgegevens, service en de locatiegeschiedenis in real-time via een beveiligde internetaansluiting.
•  Oproepen van gegevens via de internet- browser van uw computer, tablet of smartphone, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.
•  Beschikbaarheid van gegevens voor alle machines die zijn vastgelegd in het webportaal, zelfs voor niet-Hako machines.
•  Gegevens van iedere werknemer worden afzonderlijk weergegeven en zijn configureerbaar naar verantwoordelijkheid of locatie.
•  Eenvoudige bediening met één muisklik, dankzij lijstweergave, full-text-search of de gedetailleerde weergave per machine.