Hako 5-Sterren-Voorsprong

Denken en handelen over lange termijn loont zich, en sneller dan u zou kunnen denken. Professionals vertrouwen al meer dan 60 jaar op Hako en profiteren van een breed pakket van prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid. Terwijl sommige “koopjes” al snel slechte investeringen zijn, speelt u met het Hako 5-Sterren-Voordeel op safe.

Service

Bij Hako telt niet het aantal klanten, maar juist hun tevredenheid. Naast onze producten van eersteklas kwaliteit en betrouwbaarheid, perfecte ergonomie, optimale efficiëntie en lange levensduur, zorgt vooral onze Hako Top-Service voor tevreden klanten.

Hako Fleet-Management-Solutions

Hako biedt u Hako Fleet-Management-Solutions, waarmee u in een overzicht al uw machines kunt overzien. De Hako Fleet-Recorder ondersteunt u bij planning, onderhoud en bewuste inzet van de machines. De gegevens van de machines worden vastgelegd, overgedragen en zo opgeslagen dat u snel en actueel in een overzicht de situatie en inzet van uw machinevloot kunt bekijken. En dankzij het Hako Fleet-Report wordt de analyse van al uw machines kinderspel.

After-Sales-Service

Wij bieden u nog meer efficiency en veiligheid:
– Full Service
– Standaard Service
– Garantie
– Fleetmanagement

Dealers

Onze verkoop- en service organisatie is een van onze grootste troeven. Met gekwalificeerd deskundig advies en betrouwbare service zijn wij altijd dicht bij u in de buurt. Hetgeen wij verkopen verdient ook onze nazorg.