Sinds het begin in 1948 staat Hako voor uiterst productieve, duurzame en kwalitatief hoogstaande producten. Dat heeft ons gemaakt tot één van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van geavanceerde techniek voor binnen-, buiten- en straatreiniging, voor terreinonderhoud en multifunctionele voertuigen. Ook inzake het milieu komen wij al jarenlang onze verplichtingen na. Wij gaan zuinig om met natuurlijke hulpbronnen en letten op de duurzaamheid van de door ons gebruikte recyclebare stoffen. Hako behandelt het milieu met respect. Haar schoonheid, haar veelvoud en haar eigenzinnigheid sporen ons ook aan om, in de toekomst, nog meer milieu- en klimaatbewust te worden.

Hako heeft de tekenen der tijd al vroeg herkend en het milieu in het middelpunt van haar handelen geplaatst. Wij houden ons al vanaf het begin bezig met een zuinige omgang en met de bescherming van het milieu. Elke planning en realisatie wordt hierop afgestemd. Onze bewuste omgang met de natuur heeft zich op natuurlijke wijze en heel vanzelfsprekend verder ontwikkeld. Zo heeft Hako in 1994 de milieuprijs van de Culturele Stichting Stormarn in de wacht gesleept voor een voorbeeldig afvalpreventie en afvalverwerkingsconcept. Sinds het jaar 2004 is Hako gecertificeerd conform DIN EN ISO 14001. Van onze inzet profiteert niet alleen het milieu maar ook onze klanten. Zij profiteren ook mee van bijvoorbeeld een gezondere werkomgeving, lagere energiekosten, de waarde van de machines vanwege hun duurzaamheid en de lagere onderhoudskosten.

 

icon_aquacontrol_NLicon_antibac_NLicon_cleanair_NLicon_aquaforce_NLicon_COD_NLicon_euro-5_NLicon_bio-oil_NLicon_less-chem_NLicon_longlife_NLicon_lownoiset_NLicon_REACH_NLicon_powerfilter_NL

 

0